Loading...

Dušek ORTOPEDSKI

Beosmart dušeci su prisutni na tržištu od 2003. godine i za relativno kratko vreme su uspeli da zauzmu čvrstu poziciju na tržištu kao jedan od vodećih domaćih brendova. Beosmart dušeci su prepoznatljivi po uravnoteženom sastavu svih delova potrebnih za izradu dušeka, a anatomska struktura obezbeđuje čvrstinu i udobnost.

Категорија:

Опис

Žičano jezgro tipa bonel – sačinjavaju ga dvokonusne opruge izrađene od visokougljenične uvozne čelične žice debljine 2,2 mm, posebno obrađene, koje su spojene spiralnom žicomm debljine 1,4 mm.

Filc – termofiksirana mešana tekstilna vlakna, 1100 g/m2, priheftan za žičano jergro, služi za izolaciju, učvršćuje dušek i štiti materijal od fizičkih oštećenja.

Žiмa – 100{fabb975bf232c2fa42e9f143dee0671a5ad0e7d22daeed5589701790ca8e0dc6} biljina vlakna, učvršćena vlakna kokosa debljine po 1 cm sa svake strane jezgra, obezbeđuje anatomsko uleganje dušeka, raspoređuje težinu po celokupnoj površini dušeka, daje mu čvrstinu i dugotrajnost.

Poliuretanska pena stavljena u bočnu šupljinu jezgra duž čitavog jezgra, debljine 5 cm, obezbeđuje čvrstinu dušeka po ivicama. Poliuretanska pena debljine 2 cm stavljena sa obe strane jezgra, obezbeđuje udobnost dušeka. Retex 17g/m2 sjedinjuje štepani malerijal sa donje strane i služi za učvršćavanje ukrasnog šteра.

Izvatirano industrijskom vatom 25Og/m2 i 0,5 cm sunđera, obezbeđuje udobnost i elastičnost dušeka, izoluje i čuva toplotu a ujedno je i blokada protiv nastanjivanja grinja.

Presvlaka izrađena od štofa sastava mešavine pamuka i PES-a ivice su spojene ukrasnom trakom a štof je izvezen ukrasnim štepom.

U bočne strane dušeka su ugrađena po dva luftera za cirkulaciju vazduha kroz dušek.

Dušek је upakovan u PVC najlon debljine 0,8 mm.

Mere dušeka mogu da odstupaju u visinu ±1 cm, u dužinu i širinu do ±1 cm.

Title

Go to Top